Oldaltérkép
Kezdőlap / Magunkról /

Cégbemutató

Cégünk 2008-ban alakult. Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások használatában, ezen belül a nap energiájának minél szélesebb körben való hasznosításában.


Célunk az épületek energiafelhasználásának csökkenetése és valós megoldások a fenntartási költségek jelentős csökkentésére.

Elsősorban napelemes és napkollektoros rendszerekkel foglalkozunk. A napenergia-hasznosító rendszerek megvalósításához szükséges valamennyi berendezést forgalmazzuk, és elvégezzük a rendszerek tervezését, kivitelezését is.

Fő tevékenységeink:
  • pályázatírás, pályázat teljeskörű menedzsmentje, kizárólag sikerdíjas elszámolással
  • pályázati és műszaki tanácsadás
  • finanszírozás
  • tervezés
  • kivitelezés
  • szervíz, karbantartás

Ingyenes tanácsadással, pályázatkészítéssel, számítógépes méretezéssel állunk az érdeklõdõk rendelkezésére.
Cégünk gyorsan és ügyfélorientáltan végzi az időszakos karbantartásokat, az esetleges pótalkatrész-ellátást és javításokat.
Kedvező árak és megbízható munka.

Keressen bennünkket, kérjen személyes konzultációt!


Lakástakarékpénztárból 30% állami támogatás napelemes rendszerre

 

Lakás-takarékpénztárból 30% vissza nem térítendő állami támogatás igénybevétele lehetséges napelemes rendszer vásárlásához, akár 3,9%-os fix forint kamatozású hitellel kombinálva.

 

Kérjen személyes tanácsadást!

Email: info@solen.hu

Tel.: +36-20-215-8608


Tovább...

Winaico napelemhez 2 év teljeskörű biztosítás ingyen

 

A WINAICO fotovoltaikus napelem megvásárlása tartalmaz egy az ERGO Biztosító Társaság által nyújtott ingyenes, két évre szóló biztosítást, a teljes napelemes rendszerre. Ez a biztosítási kötvény kiterjed az első két évben minden anyagi kárra és szolgáltatás megszakadására.


Tovább...