Oldaltérkép
Kezdőlap / Információk - Szellőzéstechnika / Hővisszanyerős szellőzőberendezésekről
Hővisszanyerős szellőzőberendezésekről

Ki ne vágyna arra, hogy egészségesebben éljen? Az egészséges életvitel nagymértékben függ a levegőtől, amelyet belélegzünk, hiszen a nap 24 órájában, folyamatosan veszünk levegőt.


Életünk jelentős részét családi házunkban vagy lakásunkban töltjük. Nem mindegy, hogy itt milyen minőségű levegőt lélegzünk be. A mai modern technológiával épült, jól szigetelt házak már nem tudnak megfelelő mértékben szellőzni, ez pedig rossz levegőhöz és penészedéshez vezet.


A Pluggit hővisszanyerős szellőztető rendszer folyamatos friss levegőt biztosít otthonában, végérvényesen megszünteti a penészedéssel kapcsolatos problémákat, és mindeközben jelentős fűtési energiát takarít meg Önnek.


Ismerje meg Ön is a hővisszanyerős szellőztetés előnyeit, küldje el alaprajzát és díjmentesen megtervezzük Önnek a testre szabott szellőztető rendszert!


A hővisszanyerős szellőzés előnyei:


Otthonában úgy szellőztethet, hogy közben a drága hőenergia nem vész el, ezáltal 30-50%-al csökkenti a fűtési költségeket.

Az épületben állandó friss, tiszta és egészséges levegőt biztosít.

Az állandó friss levegő hatására teljesen megszűnik a penészesedés és a páralecsapódás.

A rendszerbe kapcsolt talajhőcserélő segítségével nyáron az épületbe kellemesen hűvös levegő kerül.

A beépített szűrők segítségével por és akár pollenmentes levegő juttatható a lakásba, így a porképződést és az allergiás tüneteket is jelentősen csökkenti.