Oldaltérkép
Kezdőlap / Információk - Szellőzéstechnika / Energia megtakarítás
Energia megtakarítás

Energia megtakarítás


Ön 30-50%-os energia megtakarítást érhet el 95%-os hővisszanyeréssel!


A 2002 óta érvényes Energia Takarékossági Szabályzás a házakat egységes egészként kezeli: épületeknek és az épületgépészetnek logikus egységet kell képeznie, a primérenergia felhasználást is figyelembe véve.
Az energetikai előírások betartásával egyértelmű az összehasonlítás: a Pluggit 2Q-frisslevegő rendszer beépítésével nem csak az előírások teljesülnek, hanem rengeteg energiát is spórolhatnak és ezzel sok pénzt a fűtési költségek elszámolásakor.


Megspórolhat 30-50% energiát akár 95%-os hővisszanyeréssel.


Először a rossz hír: háztartásának energiaszükségletének legnagyobb részét a fűtés teszi ki. A hőveszteségek az u.n. átbocsátási- és szellőzési hőveszteségekből állnak össze. Az átbocsátási hőveszteség a falakon és zárt ablakokon keresztül elvesző hő, mely nagymértékben csökkenthető hőszigetelés beépítésével. A szellőzési hőveszteség az ablakok nyitásával az épületből meleg levegő formájában távozó hőenergia. Ez teszi ki a egy épület hőveszteségének 30-50%-át. Ez a hőveszteség takarítható meg hővisszanyerős szellőzőberendezés beépítésével.


Tapasztalja meg Ön is, miért a hővisszanyeréses szabályozott lakás-szellőztetés a leghatásosabb eljárás az energiaspórolásban.


A Pluggit 2Q-frisslevegő rendszere:

- 95%-os hővisszanyerési fokig

- energiát spórol és védi a környezetet

- fűtési költségeket takarít meg


Mert Ön is odafigyel környezetére és kiadásaira.