Oldaltérkép
Kezdőlap / Információk - Szellőzéstechnika / Allergiás tünetek csillapítása
Allergiás tünetek csillapítása

Allergiás tünetek csillapítása


Magyarországon az allergia népbetegségnek számít: hazánk minden negyedik-ötödik polgára allergiás, számuk évente tíz százalékkal nő. A tartomány széles - por, atka, pollen stb. Az allergiás reakciók jelentősen csökkennek a szellőzőrendszerbe épített szűrők segítségével.

Sokan úgy tesznek, mintha átmeneti, bagatell dolog lenne, nem tudva, hogy az erős terhelés 30%-a okozza a bronchitis légzőúti gyulladásait és asztmát. A Pluggit 2Q frisslevegő-rendszer sokféle módon segít a már "népbetegségnek" számító allergiát megelőzni ill. tüneteit enyhíteni.

Egyfelől a használt levegő állandóan és szabályozottan van elvezetve, mely a por és atka-allergiásoknak valós enyhülést nyújt. Másfelől a friss levegő, mielőtt belélegezné, szűrőn át kerül a szellőztető készülékbe.
Már egy G 3 -as standard szűrő a pollen, korom és por részecskék nagy részét - 10 mikronnál nagyobb - biztonsággal kiszűri. Még erre segít rá egy F6-os finomszűrő, mely a 10 mikron alatti részecskéket szűri ki. A szénanáthások nagy megkönnyebülésére. A szűrők problémamentesen tisztíthatóak. Milyen gyakorisággal, az függ, hogy vajon nagyforgalmú út mellett vagy ellenkezőleg az erdő közepén lakik-e. Különösen érzékeny embereknek ajánljuk az AF 400-as allergia-szűrőt. Ez a nagyteljesítményű 3 fokozatos szűrő a textil-, elektrosztatikus- és aktívszénszűrőjével lélegzethez juttatja az érzékeny allergiásokat. Természetesen utólag is telepíthető.